greatcontent
Wachtwoord vergeten?

Goede webcontent vraagt om goede schrijvers

Het succes van greatcontent is gebaseerd op de teksten van hoge kwaliteit van onze talentvolle freelance tekstschrijvers. Onze copywriters beschikken over de kennis en vaardigheden om over een groot aantal onderwerpen te schrijven. Onze snelgroeiende, internationale copywriting- en vertaalservice levert unieke en hoogwaardige teksten en vertalingen in 18 talen.

Een passie voor woorden

Onze schrijvers doen hun werk met passie. Dat vertaalt zich in uitstekende teksten. Wij maken alleen gebruik van bekwame en betrouwbare schrijvers die hun moedertaal spreken en deze taal foutloos beheren. U kunt als klant via het online systeem van greatcontent direct met hen communiceren, bijvoorbeeld over de inhoudelijke briefing, verwachtingen, levertijd of prijs.

yordyroelofs

Ik woon in Rio de Janeiro en heb momenteel geen vaste baan. In deze situatie is het ideaal om als freelancer te schrijven bij greatcontent. De verdiensten zijn eerlijk, waardoor goede schrijvers aangetrokken worden om te schrijven voor greatcontent. Dit heeft als gevolg dat klanten waar krijgen voor hun geld!

Maak deel uit van ons team.
Word schrijver
Els2014

Ik ben in september 2014 aangenomen bij greatcontent, jammer dat ik het toen pas ontdekte! Inmiddels schrijf ik met veel plezier, het is ontzettend gevarieerd om steeds weer voor verschillende opdrachtgevers te werken. Als ik vragen heb kan ik altijd terecht bij greatcontent en natuurlijk bij de klant waarvoor ik schrijf. Dit maakt greatcontent geweldig!

Sylvia RP

Sinds 2012 schrijf ik met veel enthousiasme voor greatcontent. Het is iedere keer weer een leuke uitdaging om me te verdiepen in de verschillende onderwerpen en de keywords vloeiend te verwerken. De duidelijke deadlines motiveren tot een snelle afhandeling. greatcontent heeft mijn horizon op het gebied van het schrijven van SEO-geoptimaliseerde content overduidelijk verbreed.

wieneke

Mijn ervaringen na ruim twee jaar schrijven voor greatcontent? De kans om over de meest uiteenlopende onderwerpen te schrijven en dus echt allround te worden. De mogelijkheid naar een volgende ster door te groeien en direct orders te krijgen. Maar vooral de positieve feedback van de opdrachtgevers en het greatcontent-team!

Loen0001

Wat een goed gevoel en voldoening om mijn teksten op allerlei websites te zien! De opdrachtgevers zijn tevreden en ik heb wat extra geld. Het is soms even slikken om je teksten terug te krijgen voor verbetering, maar hierdoor kan ik wel mijn schrijfstijl blijven verbeteren. Ik heb op greatcontent heel veel geleerd over teksten schrijven en SEO. Perfect!

Kaninchen

De passie voor schrijven heb ik al vanaf mijn kinderjaren en dankzij greatcontent ben ik in staat om hiermee geld te verdienen. Als schrijver gebruik ik mijn kennis voor het schrijven van SEO-content gecombineerd met creativiteit om tot een optimaal resultaat voor de klant te komen. Sinds ik greatcontent ontdekt heb is schrijven nog leuker geworden!

RoodZoet

Sinds oktober 2014 ben ik gaan schrijven voor greatcontent. Het feit dat er een selectieprocedure aan vooraf ging, vond ik prettig. Er werd serieus naar mijn schrijfkwaliteit gekeken. Toen het groene licht kwam, voelde dat dan ook als het krijgen van vertrouwen. En op basis van dat vertrouwen schrijf ik nu met veel plezier mijn teksten over de meest uiteenlopende onderwerpen.

DanielleJukema

Ik ben al sinds 2012 met heel veel plezier voor greatcontent aan het werk, en heb mij gedurende die periode steeds verder en beter kunnen ontwikkelen op het gebied van SEO-geoptimailseerde content. Wanneer ik ergens vragen over heb, is dat altijd heel snel opgelost, doordat de communicatie met greatcontent altijd soepel verloopt.

Teunie

Een jaar geleden ben ik begonnen met het schrijven voor greatcontent en ik doe het nog steeds met ontzettend veel plezier. De verscheidenheid aan opdrachten hebben ervoor gezorgd dat mijn teksten steeds beter worden en ik elke opdracht naar de wens van de opdrachtgever kan schrijven. greatcontent geeft me de mogelijkheid om meer te leren over SEO en daarnaast de ruimte om mijn grootste passie in de praktijk te brengen: schrijven!